PlayGear

OM PLAYGEARIdé
PlayGear hyr ut och säljer akustisk gitarr, digitaltrumset, elbas, elgitarr och elpiano samt tillbehör till barn och vuxna som vill lära sig spela musik.


Vision

Sprida glädje genom hållbara lösningar inom musikutbildning.


PlayGear drivs av Björn Enegård som undervisat på musik- och kulturskola i nästan 20 år. Vi erbjuder musikstuderande ett Enkelt, Ekonomiskt och Hållbart sätt att hyra musikinstrument.

PlayGears användare är alla som vill lära sig spela Elbas, Gitarr, Piano och Trummor, till exempel elever på kulturskola, studieförbund, privat skola eller de som studerar på egen hand.

Det skall vara enkelt, kul och möjligt för alla att börja spela musik. PlayGear har noga valt ut etablerade märken och modeller på musikinstrument och tillbehör som passar den som skall lära sig spela, oavsett ålder. Hos PlayGear finns det som behövs för att börja och hålla igång musicerandet. Köp tillbehör och förbrukningsmaterial såsom trumstockar, notställ och hörlurar med mera vid behov.

Är man nöjd efter att ha hyrt och provat på en tid lämnar man bara tillbaka instrumentet och fler kan ta del av det.

När man har hyrt och bestämt sig för att fortsätta spela sitt instrument kan man köpa det till endast en liten del av nypriset.Varmt välkommen till PlayGear!


Är du intresserad av att hyra ljud, ljus och backline besök gärna StockholmEventljud.se.

Copyright @ 2020 All rights reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera