PlayGear

OM PLAYGEARIdé
PlayGear hyr ut akustisk gitarr, digitaltrumset, elbas, elgitarr och elpiano samt tillhandahåller tillbehör till barn och vuxna som vill lära sig spela musik.


Vision

PlayGear vill att det skall vara möjligt för alla att börja spela musik oavsett ålder, ambitionsnivå eller ekonomiska förutsättningar.

PlayGear startades 2020 av Björn Enegård som undervisat på musik- och kulturskola i nästan 20 år. Vi erbjuder musikstuderande ett Enkelt, Ekonomiskt och Hållbart sätt att hyra musikinstrument.

PlayGears användare är alla som vill lära sig spela Elbas, Gitarr, Piano och Trummor, till exempel elever på kulturskola, studieförbund, privat skola eller de som studerar på egen hand.

Det skall vara enkelt, kul och möjligt för alla att börja spela musik. PlayGear har noga valt ut etablerade märken och modeller på musikinstrument och tillbehör som passar den som skall lära sig spela, oavsett ålder. Hos PlayGear finns det som behövs för att börja och hålla igång musicerandet. Hyr så länge du använder ditt instrument och var med och bidra till en mer hållbar värld.

Hoppas du får stor glädje med ditt musicerande.Varmt välkommen till PlayGear!


Björn Enegård - Ägare


Är du intresserad av att hyra ljud, ljus och backline besök gärna StockholmEventljud.se.